Ολυμπιακός - Άρης: Παίκτης του Άρη θα πρέπει να θεωρείται ο Φιορίν Ντουρμισάι, αφού απομένουν μόνο τα τυπικά για τον δανεισμό του από τον Ολυμπιακό.
Ο 23χρονος άσος επέστρεψε την προηγούμενη εβδομάδα στην Ελλάδα, καθώς διεκόπη ο δανεισμός του από τη Μπέβερεν και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός στους Θεσσαλονικείς μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.
Ο διεθνής επιθετικός έχει συμφωνήσει σε όλα με τους "Κίτρινους" οι οποίοι αξίζει να σημειωθεί πως μιλάνε με τον Ολυμπιακό ακόμη και για άμεση αγορά του ποδοσφαιριστή. Το πιθανότερο σενάριο πάντως είναι να παίξει ως δανεικός με τα κίτρινα για τους επόμενους μήνες και να υπάρξει οψιόν αγοράς του παίκτη για το προσεχές καλοκαίρι!
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο